Guidan Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Gemeente Voorst

Heeft u een woning gezien in bijvoorbeeld de plaatsen Twello, Klarenbeek of Terwolde en of zoek naar hulp? Dan bent u op zoek naar een aankoopmakelaar gemeente Voorst. Guido Leerkes van Guidan aankoopmakelaar is geboren en getogen in deze mooie groene omgeving in het groene hart van de Stedendriehoek Deventer-Apeldoorn en Zutphen. Wij zijn het enige makelaarskantoor in de hele regio die zich volledig gespecialiseerd heeft in professionele aankoopadvisering- en begeleiding. Wij werken uitsluitend voor kopers. Hiermee zijn wij het eerste en enige kantoor in de regio die volledig onafhankelijke aankoopadvisering aanbiedt. Wij zijn lid van de NVM en zoeken actief naar woningen die bij uw wensen passen. U krijgt een eerlijk, onafhankelijk en transparant aankoopadvies. Ook in de omliggende plaatsen Apeldoorn-Deventer of Zutphen kunnen wij u uitstekend begeleiden. Met de keuze uit diverse adviespakketten betaalt u alleen voor dat wat u nodig heeft.

De zoektocht naar uw droomhuis!

Guidan is een aankoopmakelaar uit Twello die ervoor zorgt dat u zonder zorgen uw woning kunt aankopen. Voor ieder budget en op ieder moment in uw leven. U heeft een wens en Guidan gaat voor u op zoek. Guido, oprichter van Guidan aankoopmakelaar werkt al bijna 15 jaar als (aankoop) makelaar in de gemeente Voorst.  Iedere wijk en straat kennen wij daardoor op ons duimpje en de omgeving kent geen verrassingen voor ons. Tel daarbij ons uitgebreide lokale netwerk op en u weet zeker dat Guido u op de juiste manier kan helpen.

Taxatie Gemeente Voorst

Ben jij op zoek naar een partij die een taxatie in Gemeente Voorst kan uitvoeren. Guidan is een professionele aankoopmakelaar gevestigd in Twello die NWWI-taxaties kan uitvoeren. Onze taxaties zijn altijd transparant en hierbij leveren wij professioneel advies. Neem contact met ons op of vraag direct een taxatie aan via ons aanvraagformulier.

 

Woning kopen in Deventer

Alle vrijheid en zelf kiezen

Heeft u een woning gezien en wilt u graag een eigen NVM adviseur voor de aankoopbegeleiding, een zogeheten aankoopmakelaar, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kennen de hele Stedendriehoek uitstekend en werken uitsluitend voor kopers. Wij hebben dus geen verkoopbelangen. Hiermee kan Guidan Aankoopadvisering u volledig onafhankelijk adviseren als aankoopmakelaar in bijvoorbeeld Twello, Deventer, Apeldoorn of Zutphen en bereiken wij het maximale resultaat voor u.

Aankoopmakelaar gemeente Voorst

Ook als u een woning op het oog heeft die niet te koop staat of via het informele circuit te koop wordt aangeboden, kunnen wij u uitstekend begeleiden in het aankooptraject. Dit doen wij op een transparante en open wijze. Met onze 3 aankooppakketten bepaalt u zelf hoeveel advisering u wenst. Of u nog een starter op de woningmarkt bent of een doorstromer bent, wij hebben een pakket die aansluit bij uw wensen.

Een huis kopen in Deventer

Succesvolle opdrachten in Deventer

Huis kopen in Deventer

Aankoop Havezatelaan 101, Deventer

Fijn om je in deze overspannen huizenmarkt te kunnen laten begeleiden door een vakkundige aankoopmakelaar. Vooral het verstrekken van...

lees verder
Woning kopen in Deventer

Aankoop Steven Coldeweijpad 2, Deventer

We zijn bij Guidan terecht gekomen omdat we graag een aankoopmakelaar wilden. Hij heeft ervoor gezorgd dat we voor...

lees verder
Aankoopadvies in Deventer

Aankoop Schoutenweg 63, Deventer

Waar ik dacht dat er als alleenstaande starter op de huidige woningmarkt moeilijk iets te vinden zou zijn, gaf...

lees verder
Guidan aankoopmakelaar in Deventer

Aankoop Oudegoedstraat 77, Deventer

Wij zijn ontzettend blij dat we Guidan Aankoopmakelaar hebben gevonden in onze zoektocht naar een aankoopmakelaar. Prettige en heldere...

lees verder
Makelaar Deventer

Aankoop Kannenburg 721, Deventer

Professioneel, persoonlijk, luistert goed naar jouw wensen en gaat dan samen met jou op zoek. Gedurende het hele proces...

lees verder
Aankoopadvisering in Deventer

Aankoop Marie Jungiusstraat 39, Deventer

We werden via een andere makelaar op Guido gewezen, omdat hij zelf geen verkoop doet en dus nooit in...

lees verder
Deventer aankoopmakelaar

Aankoop Klinkenbeltsweg 87, Deventer

We hebben op veel huizen geboden maar kwamen nergens tussen, we hadden zelfs het gevoel dat we niet serieus...

lees verder
Makelaar Deventer

Aankoopmakelaar Carthesiusstraat 54, Deventer

Bij de aankoop van mijn woning aan de Carthesiusstraat 54 in Deventer heb ik niet getwijfeld of ik een...

lees verder

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Deventer

Bekijk hier onze 3 overzichtelijke pakketten

Starterspakket

€ 1.795

De oplossing voor starters op de woningmarkt. Scherpste prijs, korte lijnen, maximale ondersteuning, maximaal resultaat

Regulier full-service-pakket

€ 2.395

Altijd een specialist bij de hand. Onafhankelijk, bouwkundig oordeel, scherpste prijs, flexibel en deskundig

Premium aankooppakket

op aanvraag

Onbeperkt bezichtigen, inclusief notariskosten, meer dan een aankoopmakelaar. Prijs op aanvraag, neem contact op.