Guidan Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Wilp – Enkweg

Aankoopmakelaar Wilp – Enkweg

Rosa en Felix zochten al een tijd naar een woning in de Stedendriehoek en omgeving. Geborgen en getogen in Raalte verhuisden ze allebei voor studie en werk naar Amsterdam. Na jarenlang met plezier hier te hebben gewoond, wilden ze ‘terug naar het oosten’, op zoek naar een ruime en rustige plek voor henzelf en hun twee opgroeiende kinderen.

De woning werd na maanden zoeken nog niet gevonden. Dus schakelden ze aankoopmakelaar Guidan in om hen te ondersteunen in de zoektocht. Guido inventariseerde de wensen van Rosa en Felix en ging op zoek. Enkele bezichtigingen later werd het droomhuis van het stel gevonden: aan de Enkweg in Wilp zagen zij hun toekomst!

Guido verzorgde het omgevingsonderzoek en de onderhandelingen en een aantal weken later was het zover, de ondertekening van de notariële akte en daarmee de levering van het huis! In deze video vertellen Rosa en Felix enthousiast over hun ervaring met Guidan en waarom zij kozen voor een onafhankelijke aankoopmakelaar!

video

Aankoopadvies Wilp

Ben jij op zoek naar een aankoopmakelaar die jou kan helpen bij het vinden en kopen van een woning in Wilp of omgeving? Guidan is een gecertificeerde aankoopmakelaar die altijd onafhankelijk aankoopadvies geeft. Wij hebben nooit belangen bij de verkoop van een woning en zijn daarom de ideale partij om ondersteuning te bieden bij het kopen van een huis. Wil jij een woning kopen in Wilp of heb je al een woning op het oog. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.