Guidan Aankoopmakelaar

Actieve zoekopdracht

Jouw nieuwe woning in 7 stappen!

Iedere ochtend vergelijken wij het recente aanbod van woningen die te koop worden aangeboden via collega makelaars. In veel gevallen ben je hierdoor eerder op de hoogte van het meest recente aanbod dan wanneer je een zoekopdracht hebt aangemaakt op bijvoorbeeld Funda.nl. Maar daar blijft het niet bij! Wij zoeken actief in de markt naar nieuw aanbod en gebruiken ook andere mogelijkheden. Ontdek de 7 stappen naar jouw nieuwe woning én maak een gratis account aan op ons zoeksysteem.

Zoek en vind

Altijd zeker weten dat je snel op de hoogte bent van het nieuwste aanbod? Vanzelfsprekend! Wij houden je dagelijks op de (realtime) op de hoogte van al het nieuwste aanbod en kijken ook buiten de geijkte paden.

Bezichtigen

Samen met jou bekijken en beoordelen wij de woning grondig. Jullie met een frisse blik als potentiële koper en wij met een onafhankelijke kritische blik. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen anderwaar de aandachtspunten zijn op bouwkundig gebied.

Onderzoek

Naast een kritische blik ter plaatse tijdens de bezichtiging zoeken wij ook alle overige juridische zaken voor je uit. Denk hierbij aan kadastraal onderzoek, de bestemmingsmogelijkheden en onderzoek naar de bodemgesteldheid. 

Onderhandelen

Zeg nou eerlijk, hoe vaak heb je een woning gekocht en hierover onderhandeld? Niet vaak vermoeden wij. Met onze jarenlange ervaring in onderhandelen zorgen wij ervoor dat jij de woning kunt kopen tegen de meest gunstige voorwaarden. 

Koopovereenkomst

Wij wijzen je de weg in het doolhof van ingewikkelde juridische teksten en zorgen ervoor dat alle gemaakte afspraken goed worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Uiteraard  nemen wij uitgebreid de tijd om alles goed en duidelijk aan je uit te leggen. 

Overdracht

YES, vandaag is de dag dat jij de sleutel krijgt van je nieuwe woning. Wij zijn deze dag ook van de partij en controleren samen met jou of alles conform de gemaakte afspraken is opgeleverd. Daarna kun je met een gerust hart naar de notaris waar je de sleutel krijgt.

100% service

Ook na de levering staan wij voor je klaar als je nog vragen of onduidelijkheden hebt. Onze hulp stopt niet bij de overdracht van de woning.

Gratis zoekprofiel?

Ben je het zat om telkens te laat te reageren op een woning of komt er nagenoeg geen aanbod beschikbaar dat voldoet aan jouw woonwensen? Neem zelf het initiatief in handen en schakel Guidan in!

Maak op ons unieke platform een gratis zoekprofiel aan en test twee weken lang of het voldoet aan jouw verwachtingen.

 

Aankoopmakelaar inschakelen?

Wanneer we een geschikte woning voor jou gevonden hebben, begeleiden wij ook het aankooptraject met onze aankooppakketten.

Bekijk onze pakketten en tarieven!

 

Waar staat jouw nieuwe huis?

NU gratis 2 weken ons zoeksysteem testen!

Nu testen