Guidan Aankoopmakelaar

Over Guidan

De woningzoeker centraal

Woningzoekenden en verkopers vinden elkaar voornamelijk via Funda.nl. Daarmee werkt de woningmarkt nog volgens hele ouderwetse principes. Dat komt nog nauwelijks voor in onze maatschappij. Waarom zou het zo moeten blijven terwijl het over uw woongenot gaat?! En daarom is het tijd voor vraag gestuurd makelen. Guidan staat voor innovatie waarbij het kopersbelang op 1 staat.

Met de unieke benadering van Guidan krijgt het vak z’n glans weer terug. Het makelen gaat weer over de belangen van mensen en hun woonwensen. Wij verdiepen ons in wat jij werkelijk belangrijk vindt en gaan actief aan de slag.
We staan te trappelen om ook voor jou aan het werk te gaan. Schrijf je in als woningzoeker en je zult zien dat ik het echt anders doe.

Aankoopmakelaar Gemeente Voorst

Guido Leerkes

Ik ben Guido en oprichter van Guidan aankoopmakelaars. Ik werk inmiddels ruim 15 jaar in de makelaardij en ben bijna 7 jaar actief als ondernemer. Guidan aankoopmakelaar is sinds 1 januari 2023 onderdeel van Van den Belt makelaars. Voor de consument is hierdoor niets veranderd. Nog steeds staat bij Van den Belt makelaars de koper op 1. Door onze unieke werkwijze kunnen wij veel verder gaan als een regulier makelaarskantoor. Ik merk dat ik nog iedere dag enthousiast ben als klanten hun ideale woning kunnen aankopen. De adviesrol die wij als aankoopmakelaar vervullen wordt steeds belangrijker. Of het nu gaat om hulp bij de zoektocht, onze bouwkundige beoordeling, de waarde indicatie of strategiebepaling rondom de aankoop, in iedere fase probeer ik mijn kennis en ervaring in te zetten met als doel een succesvolle aankoop. Naast mijn werk ben ik vader van 2 kinderen en sta dan ook vaak als vrijwilliger op het voetbalveld als trainer van mijn kinderen. Daarnaast hou ik zelf van hardlopen en volleybal ik recreatief voor de gezelligheid.

Aankoopmakelaar in Deventer

Meer over Guidan?

Ontdek onze werkwijze en tarieven of neem contact op om meer te horen over onze werkwijze en aanpak.