Guidan Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Apeldoorn

Aankoopmakelaar Apeldoorn

Heb je een woning gezien en ben je op zoek naar een aankoopmakelaar Apeldoorn? Guidan aankoopmakelaar heeft zich volledig gespecialiseerd in professionele aankoopbegeleiding en werkt uitsluitend voor kopers. Hiermee zijn wij het eerste en enige kantoor in de regio die als volledig onafhankelijke aankoopmakelaar werkt. Wij zijn lid van de NVM en zoeken actief naar woningen die bij je wensen passen. Je krijgt een eerlijk, onafhankelijk en transparant aankoopadvies. Of je nu op zoek bent naar een stukje rust en groen in de royaal opgezette wijken de Parken of Apeldoorn West of dat je zoekt naar een ruime eengezinswoning in de wijken Osseveld, de Maten of Zuidbroek. Wij kennen Apeldoorn goed en weten wat er speelt. Door onze centrale ligging kunnen wij je uitstekend adviseren bij de aankoop van je woning in Apeldoorn. Met de keuze uit diverse adviespakketten betaal je alleen voor dat wat je nodig hebt.

De zoektocht naar uw droomhuis begint hier!

Guidan is een aankoopmakelaar uit Twello die ervoor zorgt dat je zonder zorgen je woning kunt aankopen. Voor ieder budget en op ieder moment in je leven. Je hebt een wens en Guidan gaat voor je op zoek. De woningmarkt in Apeldoorn kenmerkt zich door de grote verschillen in prijsniveau, bouwjaren en typologieën van woningen. Door onze kennis van de lokale markt, zeker in Apeldoorn met haar gewilde wijken een must, kunnen wij je op de juiste manier helpen.

 

Alle vrijheid en zelf kiezen

Je wilt wonen aan de rand van de Veluwe, middenin een groene omgeving of op fietsafstand van de Veluwse bossen, dan is Apeldoorn een uitstekende keuze. Apeldoorn beschikt over een zeer ruim voorzieningen niveau met een Schouwburg, uitstekende onderwijsvoorzieningen en winkelvoorzieningen en toch op slechts een uurtje rijden van de Randstad. Ben je op zoek naar een leuke woning of heb je een interessant woning gezien waarvan je enthousiast geworden bent, schakel dan snel ons als aankoopmakelaar in en ga goed voorbereid het aankooptraject in. Wij helpen je graag. Wij kennen de hele Stedendriehoek uitstekend. Guidan kan volledig onafhankelijk adviseren als aankoopmakelaar bij de aankoop van je woning in Apeldoorn en hiermee bereiken wij het maximale resultaat voor je.

Aankoopmakelaar Apeldoorn

Ook als u een woning op het oog heeft die niet te koop staat of via het informele circuit te koop wordt aangeboden, kunnen wij u uitstekend begeleiden in het aankooptraject. Dit doen wij op een transparante en open wijze. Met onze 3 aankooppakketten bepaalt u zelf hoeveel advisering u wenst. Of u nog een starter op de woningmarkt bent of een doorstromer bent, wij hebben een pakket die aansluit bij uw wensen.

Succesvolle opdrachten in Apeldoorn

Aankoopmakelaar Apeldoorn

Aankoop Cederlaan 6, Apeldoorn

Aanrader! Guido heeft ons uitstekend geholpen. Veel kennis van zaken, goed advies, eerlijk (‘snap jullie enthousiasme, maar (…)’) vriendelijk...

lees verder
Aankoopmakelaar Zutphen

Aankoopmakelaar Dierenseweg 10, Eerbeek

Toen we ons eerste serieuze huis ontdekte via funda bleek tijdens de eerste bezichtiging dat het een woning betrof...

lees verder
Een huis kopen in Apeldoorn

Aankoopmakelaar Goudsmidshoeve 6, Apeldoorn

Bij de aankoop van onze woning aan de Goudsmidshoeve 6 in Apeldoorn heeft Guidan ons goed begeleid en geadviseerd...

lees verder
Aankoopmakelaar Apeldoorn

Aankoopmakelaar Kanaalstraat 226, Apeldoorn

Geslaagd! Ik woon inmiddels heerlijk in mijn appartement in Apeldoorn aan de Kanaalstraat 226. Via mijn hypotheekadviseur Ben Berends...

lees verder

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Apeldoorn

Bekijk hier onze 3 overzichtelijke pakketten

Starterspakket

€ 1.795

De oplossing voor starters op de woningmarkt. Scherpste prijs, korte lijnen, maximale ondersteuning, maximaal resultaat

Regulier full-service-pakket

€ 2.395

Altijd een specialist bij de hand. Onafhankelijk, bouwkundig oordeel, scherpste prijs, flexibel en deskundig

Premium aankooppakket

op aanvraag

Onbeperkt bezichtigen, inclusief notariskosten, meer dan een aankoopmakelaar. Prijs op aanvraag, neem contact op.