Guidan Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Apeldoorn

Heeft u een woning gezien en bent u op zoek naar een aankoopmakelaar Apeldoorn? Guidan heeft zich volledig gespecialiseerd in professionele aankoopadvisering- en begeleiding en werkt uitsluitend voor kopers. Hiermee zijn wij het eerste en enige kantoor in de regio die volledig onafhankelijke aankoopadvisering aanbiedt. Wij zijn lid van de NVM en zoeken actief naar woningen die bij uw wensen passen. U krijgt een eerlijk, onafhankelijk en transparant aankoopadvies. Of u nu op zoek bent naar een stukje rust en groen in de royaal opgezette wijken de Parken of Apeldoorn West of dat u zoekt naar een ruime eengezinswoning in de wijken Osseveld, de Maten of Zuidbroek. Wij kennen Apeldoorn goed en weten wat er speelt. Door onze centrale ligging kunnen wij u uitstekend adviseren bij de aankoop van uw woning in Apeldoorn. Met de keuze uit diverse adviespakketten betaalt u alleen voor dat wat u nodig heeft.

Aankoopmakelaar_bord_Apeldoorn

De zoektocht naar uw droomhuis begint hier!

Guidan is een aankoopmakelaar uit Twello die ervoor zorgt dat u zonder zorgen uw woning kunt aankopen. Voor ieder budget en op ieder moment in uw leven. U heeft een wens en Guidan gaat voor u op zoek. De woningmarkt in Apeldoorn kenmerkt zich door de grote verschillen in prijsniveau, bouwjaren en typologieën van woningen. Door zijn kennis van de lokale markt, zeker in Apeldoorn met haar gewilde wijken een must, kan Guido u op de juiste manier helpen.

Aankoopmakelaar_Funda

Alle vrijheid en zelf kiezen

U wilt wonen aan de rand van de Veluwe, middenin een groene omgeving of op fietsafstand van de Veluwse bossen, dan is Apeldoorn een uitstekende keuze. Apeldoorn beschikt over een zeer ruim voorzieningen niveau met een Schouwburg, uitstekende onderwijsvoorzieningen en winkelvoorzieningen en toch op slechts een uurtje rijden van de Randstad. Bent u op zoek naar een leuke woning of heeft u een interessant woning gezien waarvan u enthousiast geworden bent, schakel dan snel ons als aankoopmakelaar in en ga goed voorbereid het aankooptraject in. Wij helpen u graag. Wij kennen de hele Stedendriehoek uitstekend en werken uitsluitend voor kopers. Wij hebben dus geen verkoopbelangen. Hiermee kan Guidan aankoopmakelaar volledig onafhankelijk adviseren als aankoopmakelaar bij de aankoop van jullie woning in Apeldoorn en bereiken wij het maximale resultaat voor u.

Aankoopmakelaar Apeldoorn

Ook als u een woning op het oog heeft die niet te koop staat of via het informele circuit te koop wordt aangeboden, kunnen wij u uitstekend begeleiden in het aankooptraject. Dit doen wij op een transparante en open wijze. Met onze 3 aankooppakketten bepaalt u zelf hoeveel advisering u wenst. Of u nog een starter op de woningmarkt bent of een doorstromer bent, wij hebben een pakket die aansluit bij uw wensen.

Succesvolle opdrachten in Apeldoorn

Aankoopmakelaar Apeldoorn

Aankoop Cederlaan 6, Apeldoorn

Aanrader! Guido heeft ons uitstekend geholpen. Veel kennis van zaken, goed advies, eerlijk (‘snap jullie enthousiasme, maar (…)’) vriendelijk...

lees verder

Aankoopmakelaar Dierenseweg 10, Eerbeek

Toen we ons eerste serieuze huis ontdekte via funda bleek tijdens de eerste bezichtiging dat het een woning betrof...

lees verder

Aankoopmakelaar Goudsmidshoeve 6, Apeldoorn

Bij de aankoop van onze woning aan de Goudsmidshoeve 6 in Apeldoorn heeft Guidan ons goed begeleid en geadviseerd...

lees verder

Aankoopmakelaar Kanaalstraat 226, Apeldoorn

Geslaagd! Ik woon inmiddels heerlijk in mijn appartement in Apeldoorn aan de Kanaalstraat 226. Via mijn hypotheekadviseur Ben Berends...

lees verder

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Apeldoorn

Bekijk hier onze 3 overzichtelijke pakketten

Starterspakket

€ 1.795

De oplossing voor starters op de woningmarkt. Scherpste prijs, korte lijnen, maximale ondersteuning, maximaal resultaat

Regulier full-service-pakket

€ 2.395

Altijd een specialist bij de hand. Onafhankelijk, bouwkundig oordeel, scherpste prijs, flexibel en deskundig

Premium aankooppakket

op aanvraag

Onbeperkt bezichtigen, inclusief notariskosten, meer dan een aankoopmakelaar. Prijs op aanvraag, neem contact op.