Guidan Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Zutphen

Aankoopadvies Zutphen

Ben jij op zoek naar een aankoopmakelaar in Zutphen of omgeving? Dan is Guidan de geschikte makelaar die jou kan ondersteunen met professioneel aankoopadvies. Wij werken uitsluitend voor de kopers van een woning en zijn hiermee het eerste en enige makelaarskantoor de regio dat onafhankelijk aankoopadvies levert. Met dank aan onze centrale ligging in de Stedendriehoek kunnen wij uitstekend advies leveren voor de aankoop van jouw droomwoning in Zutphen. Wij werken met een diverse adviespakketten, hierdoor betaal je alleen voor hetgeen wat jij nodig hebt.

Jouw droomhuis kopen met Guidan!

Guidan is een aankoopmakelaar uit Twello die jou kan helpen bij het vinden van een droomhuis. Wij helpen bij het zoeken naar woningen die passen bij jouw wensen en vallen in jouw budget. Door onze ervaringen hebben wij veel kennis van de lokale markt in Zutphen en omgeving. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk en eerlijk verkoopadvies bieden in regio Zutphen.

Zutphen kenmerkt zich door de diversiteit in woningaanbod, van flats in de sociale woonwijken tot diverse nieuwbouwwijken zoals Het Leesten en in het stationsgebied in de Noorderhaven. Ook de binnenstad kent mooie objecten, want de karakteristieke Hanzestad heeft veel prachtige oude woningen. Er zijn bijzondere plekken om te wonen in Zutphen, zoals de singels rondom het centrum en de groene zijde aan de kant van het Bronsbergenmeer. Kortom, voldoende keus in Zutphen!

Begeleiding voor starters op de woningmarkt Guidan aankoopmakelaar

Alle vrijheid en zelf kiezen

Heb jij een droomhuis op het oog en ben je op zoek naar een onafhankelijke aankoopadviseur voor begeleiding en advies? Dan ben je bij Guidan aankoopmakelaar aan het juiste adres. Wij zijn bekend in de gehele Stedendriehoek. Daarnaast is Guidan lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars.

Een huis kopen in Zutphen

Aankoopmakelaar Zutphen

Ook als de woning die je op het oog hebt nog niet te koop staat of via informele weg te koop wordt aangeboden, kunnen wij je begeleiden in het aankooptraject. Dit doen wij altijd op een professioneel en transparante wijze. Met onze drie verschillende aankooppakketten bepaal je zelf in hoeverre je wilt worden geadviseerd. Van starters tot doorstromers, wij hebben voor iedereen een geschikt pakket die aansluit bij jouw wensen. Bekijk hieronder een aantal van onze succesvolle opdrachten.

Makelaar in Vorden

Aankoopmakelaar Komvonderlaan 6, Vorden

Guido Leerkes heeft ons op een plezierige manier ondersteund met het zoeken naar een nieuw huis. Weliswaar waren we...

lees verder
Woning kopen in Twello

Aankoopmakelaar Derk Brouwerstraat 3, Twello

Wij woonden in Den Haag, 150 km verderop, en zochten een aankoopmakelaar die de markt en de mensen lokaal kenden....

lees verder
Aankoopadvies in Deventer

Aankoopmakelaar Singelstraat 21, Deventer

Via Miqa kwamen we in aanraking met Guido om ons te begeleiden bij de aankoop van een huis in...

lees verder

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Zutphen

Bekijk hier onze 3 overzichtelijke pakketten

Starterspakket

€ 1.795

De oplossing voor starters op de woningmarkt. Scherpste prijs, korte lijnen, maximale ondersteuning, maximaal resultaat

Regulier full-service-pakket

€ 2.395

Altijd een specialist bij de hand. Onafhankelijk, bouwkundig oordeel, scherpste prijs, flexibel en deskundig

Premium aankooppakket

op aanvraag

Onbeperkt bezichtigen, inclusief notariskosten, meer dan een aankoopmakelaar. Prijs op aanvraag, neem contact op.