Guidan Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Dierenseweg 10, Eerbeek

Toen we ons eerste serieuze huis ontdekte via funda bleek tijdens de eerste bezichtiging dat het een woning betrof waar wat haken en ogen aan zaten. De woning stond nog geregistreerd als recreatiewoning en de erfgrens was voor ons nog onduidelijk. Hoewel wij wel erg positief waren over het huis besloten wij om op zoek te gaan naar een aankoopmakelaar. Via vrienden uit Twello kwamen wij bij Guidan terecht.
Guido kon snel schakelen en we konden diezelfde week nog een 2e bezichtiging met zijn begeleiding doen. Na veel uitzoek werk van Guido bleek dat het een woning betrof waarvan veel zaken nog niet waren geregeld en dat het en langlopend proces zou zijn.
We hebben toen van de koop van deze woning afgezien.
Inmiddels enkele maanden verder hebben wij een mooi vrijstaand huis gekocht in Eerbeek waarvan Guidan van A tot Z de begeleiding heeft geregeld. Het was voor ons heel prettig om je vooral bezig te hoeven houden met de koop van een huis en het plezier wat daarbij komt kijken.
Wij raden Guidan dan ook absoluut aan.

Lees meer ervaringen

Aankoopmakelaar Oude Veldjes 11, Twello

We hebben Guidan ingeschakeld als aankoopmakelaar bij de zoektocht naar ons toekomstige droomhuis. Dit omdat Guidan een makelaar van...

lees verder

Aankoop Torenweg 13, Twello

Wij zijn door Guido geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren...

lees verder