Guidan Aankoopmakelaar
Woning kopen in Twello

Aankoopmakelaar Derk Brouwerstraat 3, Twello

Wij woonden in Den Haag, 150 km verderop, en zochten een aankoopmakelaar die de markt en de mensen lokaal kenden. Via een zoektocht op het internet en nadat we diverse partijen gebeld hebben kwamen we bij terecht bij Guido. Guido had het beste verhaal en was direct bereikbaar. Guido pakte ook direct door.
Omdat wij niet uit de regio kwamen wilden wij zeker een aankoopmakelaar in de arm nemen. Marktkennis is essentieel. En dat heeft Guido.
Daarnaast is het goed om als koper in een onderhandelingstraject afstand te houden van de onderhandeltafel, zodat je uiteindelijk een rationele aankoop doet.
Wij zijn erg blij met onze keuze voor Guido als aankoopmakelaar
Hij is persoonlijk, direct en met kennis van de markt. We zijn goed geholpen met overige zaken zoals de bouwkundige keuring etc. Omdat wij onbekend waren in de regio is het fijn als iemand daarin kan helpen.
Voor ons was het heel plezierig dat Guido 24/7 bereikbaar was.
Wij hebben geen moment spijt gehad dat wij Guido hebben ingeschakeld.
Familie Buitenhek

Lees meer ervaringen

Aankoopmakelaar Kanaalstraat 226, Apeldoorn

Geslaagd! Ik woon inmiddels heerlijk in mijn appartement in Apeldoorn aan de Kanaalstraat 226. Via mijn hypotheekadviseur Ben Berends...

lees verder

Aankoopmakelaar Bremstraat 19, Twello

Door de deskundige en onafhankelijke begeleiding van onze aankoopmakelaar  is een reële marktwaarde bepaald voor de woning aan de...

lees verder