Guidan Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Schalkhaar – Timmermansweg 25

Wij hebben Guido Leerkes meegenomen bij de aankoop van onze woning aan de Timmermansweg 25, Schalkhaar. Bij het kopen van een huis komen verschillende zaken kijken. Tijdens de zoektocht naar onze eerste koopwoning hebben wij Guidan benaderd. Dit omdat we wel wat hulp konden gebruiken in een voor ons onbekende wereld. Wij zijn erg blij dat we deze keuze hebben gemaakt. Guidan neemt alle tijd, en handelt naar je woonwensen. Zo krijg je geregeld woningen aangeboden die bij jouw woonwensen passen. Tijdens een bezichtiging krijg je een eerlijk en deskundig advies van Guidan. Ook de onderhandeling neemt hij opzich, wij zijn erg blij met het behaalde resultaat en zijn er van overtuigd dat dit ons nooit gelukt zou zijn.

Aankoopmakelaar Schalkhaar

Op zoek naar een aankoopmakelaar Schalkhaar

Ben jij ook op zoek naar een ervaren aankoopmakelaar die je kan ondersteunen bij het vinden en kopen van jouw droomhuis in Schalkhaar of omgeving? Guidan is bekend in de regio van Schalkhaar en kan je daarom perfect helpen bij het aankopen van een woning in deze buurt. Bij Guidan ontvang je altijd onafhankelijk en oprecht aankoopadvies omdat wij geen belangen hebben bij de verkoop van woningen. Wil je een afspraak inplannen met een van onze makelaars of lees je liever meer ervaringen van klanten van Guidan.

Lees meer ervaringen

Aankoopmakelaar Waemelslant 14 in Westervoort

Guido heeft ons stap voor stap door het hele (aankoop)proces geloodst met goede raad en duidelijke communicatie. Geen vraag...

lees verder

Aankoopmakelaar Sweelinckstraat 18 in Twello

Bij de aankoop van de Sweelinckstraat 18 in Twello ben ik niet over één nacht ijs gegaan en heb...

lees verder

Bekijk hier onze 3 overzichtelijke pakketten

Starterspakket

€ 1.795

De oplossing voor starters op de woningmarkt. Scherpste prijs, korte lijnen, maximale ondersteuning, maximaal resultaat

Full-service-pakket

€ 2.395

Altijd een specialist bij de hand. Onafhankelijk, bouwkundig oordeel, scherpste prijs, flexibel en deskundig

Premium pakket

vanaf € 2.750

Onbeperkt bezichtigen, inclusief notariskosten, meer dan een aankoopmakelaar. Prijs op aanvraag, neem contact op.