Guidan Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Ravelstraat 6, Twello

Guidan Aankoop Ravelstraat 6, TwelloWij hebben Guidan ingeschakeld als aankoopmakelaar tijdens onze zoektocht naar onze eerste koopwoning in Twello. Door het aantrekken van de markt werden veel huizen snel (of onderhands) verkocht waardoor de zoektocht soms best lastig was. We hebben daarom gekozen om een aankoopmakelaar in handen te nemen.

Tijdens onze eerste kennismaking werd direct de werkwijze duidelijk en onze wensen uitvoerig besproken. Het was voor ons direct duidelijk dat we graag samen onze zoektocht voort wilden zetten.

Al vrij snel kwam Guido met een woning die ook volledig aan onze wensen voldeed. Deze woning stond officieel (nog) niet in de verkoop, maar door een advertentie op de Facebookpagina van Guidan kwam de huidige makelaar in contact met Guido.

Al snel volgende er een eerste bezichtiging en werd er een onderhandeling gestart. Het aankoopproces verliep daarbij zeer spoedig. Aankomende november krijgen wij dan ook al de sleutel van onze mooie nieuwe woning. Helemaal super!

Ook op zoek naar jullie droomwoning, dan is Guidan zeker een aanrader! De werkwijze en begeleiding hebben wij als (starters) als zeer prettig ervaren. Guido is professioneel, reageert snel, is flexibel en zeer proactief en deskunig.

Read more blogs

Check out our 3 packages

Novice package

€ 1.995

The solution for newcomers on the housing market. Sharp rate, maximum support, maximum results

Full-service package

€ 2.795

Always a specialist at hand. Independent, architecturally skilled, flexible and experienced

Premium package

from € 2.950

Unlimited viewings, includes the notary costs, more than a buying agent. Rate on request