Guidan Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Ravelstraat 6, Twello

Guidan Aankoop Ravelstraat 6, TwelloWij hebben Guidan ingeschakeld als aankoopmakelaar tijdens onze zoektocht naar onze eerste koopwoning in Twello. Door het aantrekken van de markt werden veel huizen snel (of onderhands) verkocht waardoor de zoektocht soms best lastig was. We hebben daarom gekozen om een aankoopmakelaar in handen te nemen.

Tijdens onze eerste kennismaking werd direct de werkwijze duidelijk en onze wensen uitvoerig besproken. Het was voor ons direct duidelijk dat we graag samen onze zoektocht voort wilden zetten.

Al vrij snel kwam Guido met een woning die ook volledig aan onze wensen voldeed. Deze woning stond officieel (nog) niet in de verkoop, maar door een advertentie op de Facebookpagina van Guidan kwam de huidige makelaar in contact met Guido.

Al snel volgende er een eerste bezichtiging en werd er een onderhandeling gestart. Het aankoopproces verliep daarbij zeer spoedig. Aankomende november krijgen wij dan ook al de sleutel van onze mooie nieuwe woning. Helemaal super!

Ook op zoek naar jullie droomwoning, dan is Guidan zeker een aanrader! De werkwijze en begeleiding hebben wij als (starters) als zeer prettig ervaren. Guido is professioneel, reageert snel, is flexibel en zeer proactief en deskunig.

Lees meer ervaringen

Aankoop Hoenderweg 24, Lemelerveld

Goede heldere en duidelijke communicatie, betrokken, persoonlijk, altijd op tijd en een vriendelijke persoonlijkheid. Heel erg bedankt voor de...

lees verder

Aankoopmakelaar Johan Stratiuslaan 10, Wolfheze

We zijn erg goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. Guido snapte goed wat we wilden en...

lees verder

Bekijk hier onze 3 overzichtelijke pakketten

Starterspakket

€ 1.995

De oplossing voor starters op de woningmarkt. Scherpste prijs, korte lijnen, maximale ondersteuning, maximaal resultaat

Full-service-pakket

€ 2.795

Altijd een specialist bij de hand. Onafhankelijk, bouwkundig oordeel, scherpste prijs, flexibel en deskundig

Premium pakket

vanaf € 2.950

Onbeperkt bezichtigen, inclusief notariskosten, meer dan een aankoopmakelaar. Prijs op aanvraag, neem contact op.