Guidan Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Ravelstraat 6, Twello

Guidan Aankoop Ravelstraat 6, TwelloWij hebben Guidan ingeschakeld als aankoopmakelaar tijdens onze zoektocht naar onze eerste koopwoning in Twello. Door het aantrekken van de markt werden veel huizen snel (of onderhands) verkocht waardoor de zoektocht soms best lastig was. We hebben daarom gekozen om een aankoopmakelaar in handen te nemen.

Tijdens onze eerste kennismaking werd direct de werkwijze duidelijk en onze wensen uitvoerig besproken. Het was voor ons direct duidelijk dat we graag samen onze zoektocht voort wilden zetten.

Al vrij snel kwam Guido met een woning die ook volledig aan onze wensen voldeed. Deze woning stond officieel (nog) niet in de verkoop, maar door een advertentie op de Facebookpagina van Guidan kwam de huidige makelaar in contact met Guido.

Al snel volgende er een eerste bezichtiging en werd er een onderhandeling gestart. Het aankoopproces verliep daarbij zeer spoedig. Aankomende november krijgen wij dan ook al de sleutel van onze mooie nieuwe woning. Helemaal super!

Ook op zoek naar jullie droomwoning, dan is Guidan zeker een aanrader! De werkwijze en begeleiding hebben wij als (starters) als zeer prettig ervaren. Guido is professioneel, reageert snel, is flexibel en zeer proactief en deskunig.

Lees meer ervaringen

Aankoopmakelaar Johannes Sinthenstraat 40, Deventer

Wij hebben bewust een aankoopmakelaar ingeschakeld bij de aankoop van onze woning aan de Johannes Sinthenstraat 40. Wij hebben...

lees verder

Aankoopmakelaar Goudsmidshoeve 6, Apeldoorn

Bij de aankoop van onze woning aan de Goudsmidshoeve 6 in Apeldoorn heeft Guidan ons goed begeleid en geadviseerd...

lees verder