Guidan Aankoopmakelaar

Woning Klumperstraat 17, Bathmen

Wij hebben Guidan gevraagd ons te helpen bij het vinden van een nieuwe woning. Wij hadden toen al meer dan 6 maanden zelf gezocht en veel potentiële huizen bekeken, zonder succes. Gezien onze persoonlijke situatie moesten we een specifieke woning vinden binnen ons beschikbare budget.

Guido heeft als eerste heel goed geluisterd naar wat voor ons belangrijk was en heeft vanaf het begin een zo realistisch mogelijk beeld geschetst van de mogelijkheden. Zowel van onze wensen als van concrete huizen die we bespraken. Het was toen wel duidelijk dat er niet veel huizen voorbij zouden komen en we elk mogelijk concreet aanbod, dat dicht bij onze wensen kwam, serieus moesten nemen.

Met al onze vragen, ideeën en eventuele huizen konden we altijd bij hem terecht en bekeek hij alles serieus.

De samenwerking met hem verliep heel soepel en direct.

Wat we als heel plezierig hebben ervaren hebben, is de wijze waarop Guido ons adviseerde bij het huis wat we uiteindelijk hebben gekocht. Het huis, waar kennissen ons op attendeerden en waarover we met de eigenaar al contact hadden, hebben we samen bekeken en beoordeeld.

Het advies van Guido was heel duidelijk en hij adviseerde ons het biedproces zelf te doen zonder hem daarbij in te schakelen (omdat dan het proces opeens heel formeel en zakelijk zou worden). Op de achtergrond adviseerde hij ons en dacht hij met ons mee.

Nadat we tot overeenstemming over de koop van het huis waren gekomen heeft Guido het overgenomen, alle noodzakelijke formaliteiten afgewerkt en ervoor gezorgd dat alles goed en snel verliep. Twee maanden nadat we bij Guido binnenstapten hebben we ons nieuwe huis gekocht, we zijn er erg blij mee.

Guido, bedankt.

Lees meer ervaringen

Aankoop Voorhorsterweg 7, Schalkhaar

Guido heeft ons geholpen met de aankoop van onze eerste woning. Na een lange zoektocht (die ooit begon in...

lees verder

Aankoopmakelaar Komvonderlaan 6, Vorden

Guido Leerkes heeft ons op een plezierige manier ondersteund met het zoeken naar een nieuw huis. Weliswaar waren we...

lees verder