Guidan Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Sweelinckstraat 18 in Twello

Bij de aankoop van de Sweelinckstraat 18 in Twello ben ik niet over één nacht ijs gegaan en heb ik bewust gekozen voor een onafhankelijke aankoopmakelaar. De belangrijkste kenmerken die mij bijgebleven zijn aan de dienstverlening van Guido is dat hij heel goed bereikbaar is (ook in de avonden en weekenden), hij is ter zake kundig, geeft veel goede gevraagde en ongevraagde adviezen waarbij het belang van mij als koper voorop staat, bij eventuele voorkomende problemen helpt hij met het oplossen dan wel meedenken hierover. tot slot is mij bijgebleven dat hij de zakelijke volgorde van afhandeling bewaakt. Dit voorkomt dat je te snel stappen zet die mogelijk onomkeerbaar zijn. De dienstverlening bij de aankoop van is mij erg goed bevallen en ik adviseer iedereen om gebruik te maken van een aankoopmakelaar

Lees meer ervaringen

Aankoop Van der Duyn van Maesdamstraat 95, Twello

Guidan heeft ons in een zeer korte tijd geholpen aan een woning, en dat in deze overhitte woningmarkt! De...

lees verder

Aankoop Kannenburg 721, Deventer

Professioneel, persoonlijk, luistert goed naar jouw wensen en gaat dan samen met jou op zoek. Gedurende het hele proces...

lees verder