Guidan Aankoopmakelaar
2 december 2022

Overname Van den Belt makelaars uit Twello

Overname Van den Belt Makelaars

Van den Belt Makelaars gaat vanaf 1 januari 2023 over in nieuwe handen. Guido Leerkes, oud-medewerker van dit kantoor en eigenaar van Guidan aankoop- en nieuwbouwadvisering, neemt het gerenommeerde makelaarskantoor van Gerard van den Belt in zijn geheel over. “Een mooie stap”, zo vatten Guido en Gerard de overname samen.

Groeiperspectief
Beide mannen kennen elkaar goed. Guido werkte zo’n 10 jaar als makelaar voor Van den Belt Makelaars. Daarna specialiseerde hij zich met zijn eigen bedrijf Guidan in aankoopmakelaardij en taxaties. Nu keert Guido terug naar de plek die hem zo vertrouwd is. “Ik werk inmiddels zo’n 16 jaar in de makelaardij en woon en werk al mijn hele leven in Twello. De kennis en ervaring uit al die jaren neem ik weer mee naar Van den Belt Makelaars. Samen groeien we naar de toekomst, deze overname biedt veel perspectief.”

Warme overname
Onder leiding van Guido zal er vooralsnog weinig veranderen bij Van den Belt Makelaars. Gerard van den Belt blijft voorlopig nauw betrokken bij het bedrijf. Guido: “Het is echt een warme overname. Het kantoor houdt dezelfde naam en blijft gewoon gevestigd aan de Dorpsstraat. Ook aan het personeelsbestand verandert niets. Woningkopers en -verkopers kunnen nog steeds terecht op het bekende adres bij vertrouwde gezichten.”

Vertrouwd
Gerard van den Belt is blij met de overname. “Er vallen nu een aantal puzzelstukjes in elkaar. Ik ben heel blij dat ik mijn bedrijf over kan doen in zulke vertrouwde handen. Ik heb Guido jarenlang meegemaakt binnen het kantoor en ook nu komen we hem regelmatig tegen tijdens ons werk. Het is fijn dat hij het bedrijf voortzet in dezelfde vorm. Het is een mooie toekomstgarantie voor het bedrijf, her personeel en een mooie voorbereiding op mijn prepensioen.”

Lees meer blogs

8 voordelen voor het inschakelen van een aankoopmakelaar

Je bezichtigt beter met een aankoopmakelaar! Lees hier de 8 voordelen voor het inschakelen van een aankoopmakelaar:   1....

lees verder

Kiezen tussen een huurwoning en koopwoning

Een klant van Guidan aan de telefoon, die momenteel in een huurwoning woont. Zij wonen hier al een langere...

lees verder

Bekijk hier onze 3 overzichtelijke pakketten

Starterspakket

€ 1.795

De oplossing voor starters op de woningmarkt. Scherpste prijs, korte lijnen, maximale ondersteuning, maximaal resultaat

Full-service-pakket

€ 2.395

Altijd een specialist bij de hand. Onafhankelijk, bouwkundig oordeel, scherpste prijs, flexibel en deskundig

Premium pakket

vanaf € 2.750

Onbeperkt bezichtigen, inclusief notariskosten, meer dan een aankoopmakelaar. Prijs op aanvraag, neem contact op.